Icon-Wit-Rood

Wat kunnen we

Alares is dagelijks bezig met innovatie. Wij werken als een 3.0 organisatie met zelfsturende teams waarbij ondernemerschap, meerwaarde creëren en eigen verantwoordelijkheid centraal staan.

Concepting_Heidag

Concepting

Door de ontwikkeling van concepten lost Alares (oude) maatschappelijke en economische vraagstukken op met de kennis en mogelijkheden van vandaag en morgen.

Organisaties Bewegen_Heidag

Organisaties Bewegen

Alares brengt organisaties in beweging. We adviseren en begeleiden organisaties om te kantelen en om medewerkers en klanten succesvol van innovatie te laten profiteren.

Challenge of Egypt

Challenge of Egypt

De game Challenge of Egypt is een interactieve training gericht op communicatie en samenwerking binnen proces- en programmamanagement.

Kennis Kapitaliseren_Heidag

Kennis kapitaliseren

Kennis kapitaliseren betekent meer waarde halen uit je kennis. Alares helpt organisaties om de beschikbare kennis in te zetten en zichzelf duurzaam toekomstbestendig te maken.

Voorkant pand 2

Alares verhuurt ook vergaderruimtes en flexplekken!

Bent u op zoek naar een modern uitgeruste locatie waar u wilt vergaderen of flexwerken? Dan bent u bij Alares aan het juiste adres.

Apollo 13

Apollo 13

Het simulatiespel Apollo 13 is een intensieve training waarin via een interactief spel samenwerkingsprocessen worden ervaren.

taikiti Bay

Taikiti Bay

Taikiti Bay richt zich op de samenwerking tussen organisatieonderdelen (ook met externe organisaties).

idwheel

Individuele én teamontwikkeling: Insights© Discovery

De omgeving verandert, uw organisatie verandert. Wij geloven in de kracht van medewerkers, in kennisdeling en in effectieve samenwerking in teams. Insights Discovery geeft inzicht.

banner

WOW Het Kan Anders

Als kennispartner van Het Kan Anders verzorgt Alares twee workshops; over Kennis Kapitaliseren (28 april 2015) en Organisaties Bewegen (19 mei 2015).

Op de foto: Harry, Ewout en Floor