Icon-Wit-Rood

Wat kunnen we

Alares kiest voor vernieuwende opdrachten en voor opdrachtgevers zijn niet bang voor een rimpeling in de vijver. In onze opdrachten zoeken we ruimte om dingen anders te doen, om uit de vaste structuren te komen.

banner

WOW Het Kan Anders

Als kennispartner van Het Kan Anders verzorgt Alares twee workshops; over Kennis Kapitaliseren (28 april 2015) en Organisaties Bewegen (19 mei 2015).

Concepting_Heidag

Concepting

Door de ontwikkeling van concepten lost Alares (oude) maatschappelijke en economische vraagstukken op met de kennis en mogelijkheden van vandaag en morgen.

idwheel

Individuele én teamontwikkeling: Insights© Discovery

De omgeving verandert, uw organisatie verandert. Wij geloven in de kracht van medewerkers, in kennisdeling en in effectieve samenwerking in teams. Insights Discovery geeft inzicht.

Kennis Kapitaliseren_Heidag

Kennis kapitaliseren

Kennis kapitaliseren betekent meer waarde halen uit je kennis. Alares helpt organisaties om de beschikbare kennis in te zetten en zichzelf duurzaam toekomstbestendig te maken.

Voorkant pand 2

Alares verhuurt ook vergaderruimtes en flexplekken!

Bent u op zoek naar een modern uitgeruste locatie waar u wilt vergaderen of flexwerken? Dan bent u bij Alares aan het juiste adres.

Organisaties Bewegen_Heidag

Organisaties Bewegen

Alares brengt organisaties in beweging. We adviseren en begeleiden organisaties om te kantelen en om medewerkers en klanten succesvol van innovatie te laten profiteren.

Op de foto: Harry, Ewout en Floor